pondělí 27. srpna 2012

Řetězce s kávou

Jdu po ulici a vidím lidi s papírovými kelímky ... Starbucks , Costa Coffee , GJC , MC Café , dříve Coffee Heaven . Vyvolává to ve mě otázku zda lidé opravdu nemají čas a proto si berou kávu sebou a nebo jestli si kelímky berou proto , že se vychloubají ....
Bohužel znám mnoho lidí kteří si Starbucks kupují jen proto , že je to ZNAČKA kterou pijí celebrity po celém světě a jsou proto tedy "in" ... To ve mne vyvolává naprostou šílenost ! Sama piji kávu ze Sb. , ale logo otočím vždy k sobě , protože se nepotřebuji vychloubat , vždyť je to dětinské . Právě celebrity nedávají značku prvoplánově vyhlížet a říkat " jsem Gucci , koukněte se " ... ti kteří mají něco kvalitního poznají ostatní kvalitní věci .





Určitě se , ale nedá zapřít , že je to přeci jen trochu světové . Vejdete a zavane na Vás trocha té atmosféry a  veškeré starosti necháte za dveřmi což je velké plus. Mají tu i zajímavé kávy ....... Třeba malinové latte v Costě nebo Caramel Machiatto ve Sb a výborně osvěžující a velice silný Voltage v GJC .

A JAKOU MÁTE VY OBLÍBENOU KAVÁRNU ?

Žádné komentáře:

Okomentovat