úterý 28. srpna 2012

ŽENA , MUŽ , PROČ ??? Women , Man , Why ???

Jdu po ulici a vidím ženy které jsou neupravené , strhané ... prostě vypadají příšerně .
Bohužel , je to pohled který je docela smutný ... Většinou to jsou ženy které mají děti a časem se pro muže stanou neatraktivní .
Jeden takový příběh , sice je přebraný , ale pravdivý .. =>  Byl to šťastný pár , ale časem se Bára pro Pavla stala nástroj na domácí práce , přestala být atraktivní a .... Bára byla naprosto multifunkční žena která zvládala vyprat , vařit , uklidit , vyžehlit a ještě se postarat o děti , ale už jí nestačil čas pro sebe .
Pavel si toho nevážil a našel si mladou holku , která neuměla uvařit čaj natož zapnout pračku . Ovšem byla mladá , zmalovaná a pro něj atraktivní .
Bára se nedala , přestala mu žehlit , prát , vařit a láskyplně se starala o děti a sebe .
Začala 2x za měsíc chodit ke kadeřnici , 1x za měsíc na kosmetiku , a 2x týdně do fitka , zbyl ji čas i na kamarádky a kávu . Pavel začal být neklidný a nechápal proč se Bára takhle změnila ... hlavou se mu honila otázka , zda nemá přítele !!!!
Pavel se napravil , opustil milenku a začal obdivovat svou ženu a uvědomil si co má doma za poklad . Bára přestala dělat některé domácí práce a nechala je na Pavlovi už mu také nenosí jídlo až pod nos ......


Každá žena by si měla udělat denně aspoň 45 minut čas pro sebe . Udělat si kávu / čaj , vzít si oblíbené čtení , jít si posedět s kamarádkami a nebo si pustit seriál / televizi . Zajděte si zacvičit , na manikůru a nebo třeba ke kadeřnici ........Proč by měla žena dělat muži otroka ? Dělá muž otroka ji ? Ženy , holky - zamyslete se nad tím ;) Věnujte se sama sobě a ukažte muži , že vy jste žena s velkým Ž . Budete se cítit lépe a váženěji  :))
 

Přeji mnoho úspěchů

Žádné komentáře:

Okomentovat